10. LETNÍ MÚZICKÝ KEMP - Ať žijí duchové! 17. 7.–24. 7. 2022

Jaké je to žít sen jako muzikálový herec, malíř, muzikant nebo zpěvák? To se dozvíš na našem letním kempu! Pak už jen světla, plné hlediště lidí a tvá hvězdná dráha začíná!

Předností našich táborů je rodinná atmosféra, individuální přístup ke každému dítěti. Přijímáme 30–35 dětí, kterým se bude věnovat 6 vedoucích a 1 zdravotník. Pobyt proběhne pod dohledem odborných pedagogů naší Základní umělecké školy MORAVA Zlín. Naším hlavním cílem je rozvoj dětí, a to především v těchto oblastech:

• divadelní a hudební projev
  • výtvarné cítění
  • zpěv
  • týmová spolupráce
  • podpora tvůrčího potenciálu dětí
  • ekologická výchova
  • rozvoj komunikačních dovedností
  • aktivní sociální učení

Zkrátka chceme děti učit pracovat s hudbou a zpěvem, pohybovat se v kolektivu, na divadelní scéně, v přírodě, hrát nové hry a zažít plno legrace .Cílem celého týdne je úspěšně nastudovat novou divadelní hru a dobře se u toho pobavit.

Termín konání: od neděle 17. 7. 2022 – do neděle 24. 7. 2022 Pro holky a kluky ve věku 6–16 let rekreační středisko Revika, Vizovice Cena: 4 900,– Omezená kapacita!

Ubytování: Hlavní budova – pokoje 2–4 lůžkové, na pokoji umyvadlo, sociální zařízení na chodbě, v přízemí se nachází jídelna, TV místnost, velký sál, bufet, venkovní bazén, hřiště

Strava: Je zajištěna plná penze + dvakrát svačina + pitný režim. Snídaně je formou bufetu, velký výběr a vše čerstvé. Pobyt začíná nedělní večeří a končí nedělní večeří. Je možno zajistit i jakoukoliv dietu. (např. bezlepková, vegetariánská a­pod.)

Přihláška ke stažení

Vyplněnou přihlášku zaslat na adresu noskova@zusmorava.cz nebo na adresu Společnosti přátel ZUŠ MORAVA, Holešovská 271, 763 16 Fryšták

VÍCE INFORMACÍ na tel: 797 972 421 TĚŠÍME SE NA VÁS MARTINA NOSKOVÁ